Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Üdvözlünk a Kecskeméti Szatyor bevásárló közösség rendelő felületén!

Most ez tetszik a vevőinknek

Új termékek

.

Kiemelt termékek

Termelőink

Ringhoffer tanya

20 hektáron gazdálkodunk bio módon közel a Körös parthoz, ezáltal a területeink öntözhetőek. Próbálok törekedni, hogy diverzebben termeljünk és mindig kísérletezek új fajtákkal, ezentúl pedig saját vetőmag előállítással is foglalkozom. 

Pilze-Nagy Kft

A Pilze-Nagy Kft Kecskeméten, Talfája tanyán egy 10 hektáros majorban található. A Pilze-Nagy Kft már közel 30 éve azon dolgozik, hogy minőségi, friss laskagombával lássa el a fogyasztókat. Ma már a friss laskagomba mellett gombapástétomokat és készítünk 6 féle ízben, amelyek immár elérhetőek a Kecskeméti Szatyor Közösségnél is. A pástétomok Vega, Vegán, Gluténmentes termékek. Jellemző rájuk a magas fehérje és magas élelmi rost tartalom ezért beilleszthetőek diétás étrendbe is. Tehát sok előnyös tulajdonsággal rendelkező, teljes értékű, finom élelmiszerről van szó.

Blog

2022-03-28

Válassz tudatosan!

A webshopban termékjelölők segítik, hogy a számotokra fontos szempontok szerint tudjátok kiválasztani a legmegfelelőbb termékeket.

2022-03-01

Fontos infók

A bevásárlóközösségek (más neveken: kosárközösségek, szatyor közösségek, batyu közösségek) olyan önkéntes alapon szerveződő csoportok, amelyekben a helyi termelők és vásárlók közvetlen kapcsolatba kerülnek egymással .

2022-03-01

Rólunk

A Kecskeméti Szatyor Közösség célja, hogy segítséget nyújtson a helyi lakosságnak a környezet- és egészségtudatos, valamint társadalmilag felelős életvitelhez.