A birsalmát megfőzzük, majd részleges pürésítés után sparhelten besűrítjük. Családunkban, és a hozzánk látógató vendégeknek a birsalma lekvárral töltött kovászolt croissant a kedvence!
Mennyeien édes, kissé fanyar csodálatos ízvilág. Összetevők: Birsalma, cukor, citromlé, víz Felbontás után hűtőben tárolandó Felbontás után 2 hétig fogyasztható Felbontás nélkül 6 hónapig eltartható Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823
Mennyeien édes, kissé fanyar csodálatos ízvilág. Összetevők: Birsalma, cukor, citromlé, víz Felbontás után hűtőben tárolandó Felbontás után 2 hétig fogyasztható Felbontás nélkül 1 évig eltartható Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823
A bodza bogyókat préseljük, a levet sprahelten kevergetve sűrítjük, félidőben hozzátesszük a reszelt birsalmát, majd készre főzzük.Darabos állagú. A bodza már a superfoodok közé sorolt alapanyag,nagyon magas flavonoid, vas és C vitamin tartalommal rendelkezink. A mai kutatások alapján nagyon erős virusölő hatóanyag található benne. Az általunk termelt bodza tanúsított bio! Kisérletező kedvőeknek javaslom Zserbóba tölteni, 1 réteg meggy lekvár 1 réteg bodza szilva-rendkivül különleges ízvilág, de hagyományosan fonott kaláccsal is kiváló!
A bodza bogyókat préseljük, a levet sprahelten kevergetve sűrítjük, félidőben hozzátesszük a darabolt szilvát, majd készre főzzük.Darabos állagú. A bodza már a superfoodok közé sorolt alapanyag,nagyon magas flavonoid, vas és C vitamin tartalommal rendelkezink. A mai kutatások alapján nagyon erős virusölő hatóanyag található benne. Az általunk termelt bodza tanúsított bio! Kisérletező kedvőeknek javaslom Zserbóba tölteni, 1 réteg meggy lekvár 1 réteg bodza szilva-rendkivül különleges ízvilág, de hagyományosan fonott kaláccsal is kiváló!
Összetevők: 80 % saját termelésű citrom, 20% cukor, 0,2 % citruspektin. A dzsemben benne van a citrom héja, húsa, magja, ettől kesernyés, illetve édes-savanyú. A dzsemek ez év január végén lettek eltéve. Felbontás után hűtőben 5-7 napig eláll, ügyelve arra, hogy mindig tiszta eszközzel nyúljunk bele.
Vaníliás- gyömbéres ízesítésü finom biocitromos csicsókalekvár. Ebben a repcemézes változatban a citromból kivontam a keserűanyagokat, így a keserü ízeket nem kedvelők is bátran választhatják ezt a különleges, csupa egészséges összetevőt tartalmazó édességet.
Összetevők: Cseresznye, cukor, pektin Felbontás után hűtőben tárolandó Felbontás után 2 hétig fogyasztható Felbontás nélkül 6 hónapig eltartható Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823
Minőségi étcsokoládé (52%-os) felhasználásával és Stroh 80 Rum hozzáadásával készült ez a meggylekvár; készítése során az alkohol teljesen el lett forralva belőle, csak az íze maradt a háttérben. Összetevők: meggy, cukor, 52%-os étcsokoládé (szóját, földimogyorót, glutént, tejet és dióféléket tartalmazhat), rum
Összetevők: füge Felbontás után hűtőben tárolandó Felbontás után 2 hétig fogyasztható Felbontás nélkül 1 évig eltartható Készítette: Révész Diána kistermelő 6050 Lajosmizse, Bene tanya 160/B Rsz: 02 T 2816 Tel: +36 70 941 0823
A lekvár Elena szilvából készül, ez egy besztercei szilva típus, magas cukortartalommal, szeptember végén szedjük és kemencében sütjük.