Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

SzikraKert

Először is engedjétek meg, hogy az elejéről kezdjem. Saját állományból származó tejből készítjük a termékeinket. A takarmányozás során nem használunk tápot, hormont és antibiotikumot. Gyógyszert, ha kell adunk, olyankor a tejet nem használjuk fel. A teheneink nagy legelőn bóklásznak, sokat mozognak, szeretve vannak, a legszelídebb technológiával dolgozunk. Sokáig kutattunk mire találtunk olyan módszert, amelyben a borjakat nem választjuk el az anyukájuktól. Ezt a magunk kínkeserves munkájával átdolgoztuk és sikerrel alkalmazzuk, amire nagyon büszke vagyok. Az állatokat ért stresszt teljesen minimalizáltuk , ugyanakkor az életük nem egyhangú és nem ingerszegény. Szóval szerintem jó nálunk bocinak lenni.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
sls-mentes
cukormentes
állatkísérlet mentes
vegán
pálmaolajmentes
parabénmentes
vegyszermentes
kíméletes termesztésből származó
bio
Adalékanyagmentes
Környezetbarát csomagolás
Szójamentes
Tartósítószermentes
GMO-mentes takarmányozás
Előrendelhető
Ár szerint

Chilis èrlelt füstölt félkemény sajt (kb.20 dkg)

Termékünk felhasznàlhatósàga megegyezik egy klasszikus füstölt trappistàèval, de enyhén csípős ìzvilàggal rendelkezik. Ez a produktum egy pár hétig èrlelt ,félkemény sajt melyet szàllìtàs előtt frissen füstölünk. Reszelhető, hőhatàsra olvad, elsősorban tèsztaètelek ìzesìtèsère ajánljuk, de természetesen a tökéletes lehet melegszendvicsekre, sajttàlakra is. Felhasználás előtt javasoljuk ,hogy pár órán keresztül szobahőmèrsèkleten tàroljàtok. Ettől a sajt àllaga làgyul, omlósabbà válik.   A termék snidling, medvehagyma és petrezselyem változó arányú keverékét tartalmazza. Kézműves termékek, súlymèrèskor minimális eltérés a tömeget illetlen előfordul.  

860 Ft / db
4300 Ft/kg

Érlelt füstölt fűszeres sajt (kb. 20 dkg)

Érlelt ,fűszeres,füstölt sajtjaink reszelhetőek, ezért kiválóan alkalmasak tésztaételek ízesítésére is. Olvadnak is hő hatására, ezért bátran javasoljuk melegszendvicsekhez is. A végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.   A termèk snidling, medvehagyma ès petrezselyem változó arányú keverékèt tartalmazza

860 Ft / db
4300 Ft/kg

Feta sajt (470-500 g)

Friss Feta jellegű sajt    A terméket saját savójában , üvegben szállítjuk. Töltőtömeg savó nélkül megközelítőleg 470-500 g. A feta sós savóból kivéve gyorsan romlik ezért azonnal felhasználandó, de eredeti csomagolásban azonban 2 hétig is eláll. Salátákba, húsok töltelékeként, szendvicsbe is kiváló.  

1500 Ft / üveg
3191.49 Ft/kg

Fonottka (kb. 20 dkg)

Fonottka  Frissen füstölt ,gyúrt sajt, fogyasztható szendvicsben, önmagában, salátákhoz is. Egy darab fonottka megközelítőleg 15-20 dkg. Vákumfóliában szállítjuk. A végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.

1000 Ft / db
5000 Ft/kg

Friss lilahagymás gomolya (kb. 20 dkg)

A végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.

760 Ft / db
3800 Ft/kg

Füstölt pizza mozzarella (kb. 20 dkg)

Frissen füstölt pizza mozzarella sajtunk alkalmas szendvicsekhez, pizzához,salátaákhoz vagy akár önmagában fogyasztásra.  

1000 Ft / db
5000 Ft/kg

Házi mozzarella golyók üvegben

Házi mozzarella gólyóinkat üvegben szállítjuk .  Egy üvegben a savó nélküli töltőtömeg kb. 400 g. Mozzarellánk kiváló feltét pizzákra, szendvicsekre.  

2200 Ft / üveg
5500 Ft/kg
...

Paneer /Grillsajt (kb. 40 dkg)

Paneer sajtunk kimondottam grillezéshez, vagy serpenyőben való sütéshez készült termékünk. Nem olvad el , ugyanakkor roppnós kéreg keletkezik sütés közben, belseje omlós, krémes marad. Vákumfóliába csomagolva szállítjuk, hűtőben  hónapokig eltartható. Kb.40 dekás csomagban szállítjuk, a pontos vételár súlymérést követően kerül megahtározásra. Jelenleg tökmagos ízesítéssel készítjül. A végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.  

1520 Ft / db
3800 Ft/kg

Provolone (kb. 20 dkg)

Provolone gyúrt sajtunkat rövid ideig érleljük, majd szállítás előtt közvetlenül megfüstöljük, állaga ettől lággyá , omlóssá válik. Alkalmas szendvicsekbe, salátákba, pár napos szikkasztást követően válik reszelhetővé, ám mi inkább frissen fogyasztásra javasoljuk. A végleges súlymérést követően derül ki a pontos vételára, mivel termékeink kézműves termékek ezért tömege minimálisan változhat.

1000 Ft / db
5000 Ft/kg

Sajtcsomócska (kb. 20 dkg)

Csomócskás dobozunk tökéletes megoldás egy uzsonnára vagy tízóraira, vagy akár utatáshoz is. Frissen füstölt gyúrt sajtból készül. Egy dobozba megközeltőleg 160-200 g körüli sajt fér. A végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.

1000 Ft / doboz
5000 Ft/kg

Snack doboz

Snack dobozunk egy kis válogatás a sajtjaink legjavából. Friss, érlelt valamint gyúrt sajtokat tartalmaz kockára vágva. Aszalványokat, magvakat és gyümölcsöket adunk hozzá, és tökéletes megoldásként kínáljuk ha etikus, egészséges nassolnivalóra vágysz.  Teljes mértékben komposztálható , fedeles dobozban szállítjuk, tökéletes utazáshoz is. Egy dobozba kb.150-180g sajt fér.

700 Ft / db
700 Ft/db