Frissen szedett simahéjú típusú, könnyebben hámozható csicsóka biotermesztésből.
Vaníliás- gyömbéres ízesítésü finom biocitromos csicsókalekvár. Ebben a repcemézes változatban a citromból kivontam a keserűanyagokat, így a keserü ízeket nem kedvelők is bátran választhatják ezt a különleges, csupa egészséges összetevőt tartalmazó édességet.
Kizárólag édes fűszerpaprikából készített, héj és magmentes krém. Párolás és kézi passzírozás után krémesítettem. A kukoricakeményítőt nyílgyökérlisztre cseréltem, így kukoricaérzékenyek számára a paprikakrém egy kíméletesebb változata. Összetevők: Fűszerpaprika 90% Só 7% Nyílgyökérliszt 3% Felhasználható levesek, pörköltek ízesítésére, sűrítésére és kenyérfeltétként használt zöldsékrémek, tejtermékek ízesítésére. A termék hőkezelve van, tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtve tárolandó!
Kizárólag édes fűszerpaprikából készített, héj és magmentes krém. Párolás és kézi passzírozás után krémesítettem. Összetevők: Fűszerpaprika 90% Só 7% Kukoricakeményítő 3% Felhasználható levesek, pörköltek ízesítésére, sűrítésére és kenyérfeltétként használt zöldsékrémek, tejtermékek ízesítésére. A termék hőkezelve van, tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtve tárolandó!
Friss, zamatos levélpetrezselyem fólia alatti ökológiai termesztésből.